Een website laten maken of toch zelf een website bouwen?
Een website laten maken of toch zelf een website bouwen
Door een betrouwbare partij in te zetten zal het jou enorm veel tijd besparen om zelf uit te vogelen om een mooie en effectieve website te bouwen.
Tegenwoordig is het een soort van trend setting om zelf een kant en klare website builder te gebruiken van diverse partijen en bedrijven.
Wij van Digital Dutch Agency zijn absoluut geen fan van een doe het zelf website builders en zullen hier onder dan ook uitleggen waarom dit in de meeste gevallen niet een hele verstandige keuzen zal zijn?

Wil jij jezelf graag laten adviseren betreffende online marketing?
Klik dan hier

Een website laten maken met een website builder, waarom kan dit een verstandige keuzen lijken?

Laat ik eerst maar alle voordelen opnoemen van een kant en klare doe het zelf website middels een website builder van bijvoorbeeld Wix:

Je kunt relatief snel een website bouwen middels builder

Er is geen technische inhoudelijke kennis verijst

Het kan stukken goedkoper zijn dan bijvoorbeeld bij een website bouwer

Relatief snel zelf gebouwd

Redelijke goede klanten support

Website word automatisch geüpdatet

Zoals je hier boven kunt zien, zijn er maar een paar goede voordelen.
Nu ga ik eens de nadelen opsommen die een dergelijke doe het zelf website builder met zich mee kan nemen:
Een website laten maken of toch zelf een website bouwen? Voor en nadelen

  •  Pagina snelheid kan minder snel goed laden
  • Vaak nadelig voor SEO rankings ( wat dus zal resulteren in minder goede google posities en je hier dus echt klanten op zult gaan verliezen
  • Pagina’s zitten volgestouwd met allerlei codes ( buiten kant ziet er vaak heel mooi uit, terwijl de robotten en search engines als google allerlei codes zien, waardoor een website nooit goed zal ranken)
  • Mobiele optimalisatie is niet optimaal
  • Er zijn altijd verborgen kosten die in het begin van het proces niet altijd zijn opgesomd.
  • Bepaalde contractsduur waar je aan vast zit
  • Website is vaak niet exporteerbaar naar een ander hosting etc..
  • Website is vaak niet 100% responsive

Website laten maken of toch zelf een website bouwen wat is nu juist?
Een website laten maken of toch zelf een website bouwen? Voor en nadelen en wat is nu juist?

Ben je enkel een kleine hobbyist of een starter met een zeer laag budget, is het absoluut interessant om zelf een website te bouwen. Houd er wel rekening mee nadat je een website er heel mooi hebt uit doen zien, hoe ga je dan aan online klanten komen?
SEO, ofterwijl search engine optimization is een zeer krachtige tool om klanten gratis naar jou toe te trekken. Helaas hebben de meeste mensen hier geen kaas van gegeten en zullen ze hier vaak weinig tot geen goede resultaten mee behalen.

Een website laten maken door een professional is eigenlijk altijd wel de meest slimme zet als je een serieuze online business wilt bouwen. Buiten een goed werkende snelle geïndexeerde website, die er natuurlijk op en top goed uitziet, is het natuurlijk ook zaak dat een website goed online zichtbaar is en uiteraard goed word gevonden!

Met andere woorden een website onder de €2000 kan er heel mooi uitzien, maar de vraagstelling is? Word de website goed gevonden, zijn de teksten goed geoptimaliseerde, werken de bots naar behoren en zal de website snel verkeer kunnen gaan genereren? Voor een beetje goede kwalitatieve website betaal je vanaf 3k en afhankelijk van de complexiteit die een website met zich meebrengt, dan praten we over: Sales funnels, Seo teksten, bots instellen, goede zichtbaarheid online en meetinstrumenten etc… voor zulke websites betaal je al gauw tussen de 10 en 20k.

Digital Dutch Agency

Wij van Digital Dutch Agency gaan altijd voor kwaliteit en juist omdat wij kwaliteit nastreven willen wij kijken hoe wij voor een klant maximaal online succes kunnen genereren.
Hoe doen wij dit?

✔️ Wij gaan een persoonlijk gesprek aan met een klant: kan online gaan bijvoorbeeld via zoom, kan bijvoorbeeld gaan door video bellen via whatsapp, kunnen dit natuurlijk ook telefonisch doen. In sommige gevallen wenst een klant dat wij langs komen en dit is natuurlijk ook prima mogelijk.

✔️ Wij brengen jou business onder de loep en kijken naar de ervaringen in het verleden online en ook de wensen waar een klant graag naar toe wilt.

✔️ Wij doen een online onderzoek doen en meten de kansen voor jou als het gaat om online succes behalen. Wij brengen uiteraard een rapport aan jou uit, zodat jij kunt zien welke kansen er in te behalen vallen.

✔️ Wij zullen jou een aanbod doen als het gaat om webdevelopment en online marketing.

✔️ Wij kijken welk budget jij in gedachten hebt en proberen samen met jou hier een goede passende deal in te sluiten

Wil jij graag een vrijblijvend gesprek met ons aangaan? Of wil jij een offerte bij ons aanvragen:
klik dan hier